Selecteer een pagina

In de maanden februari t/m december organiseert de academy jeugdwedstrijden en golflessen. De golfprofessionals doen dat in 2018 in samenwerking met een gedreven jeugdbestuur en hebben als golfprofessionals een geruime ervaring als het gaat om het motiveren van de jeugd om het spel golf leuk te vinden.

Voor wie is deze lidmaatschap bedoeld?
Voor alle jeugd tussen de leeftijd 6-21 jaar die nog met golf moeten beginnen of al met golf begonnen zijn.

Wat is de bedoeling van de jeugdlessen?
De jeugd wordt in één jaar tijd bewust wat het spel golf inhoudt. Ieder jaar groeien ze naar een beter niveau toe waar ze ook op worden beloond aan het eind van het jaar. De academy stimuleert talentvolle jeugd ook om deel te nemen met nationale wedstrijden. De academy werkt nauw samen met de Nederlandse golfbond, Stichting topgolf Brielle, US-kids en een aantal andere organen binnen de Europese en internationale golfbond. Dit is belangrijk voor de groei van een
jeugdspeler wanneer diegene topgolf ambieert. Mocht je nog niet in aanraking zijn gekomen met golf of zit je te twijfelen om lid te worden? Waar wacht je nog op en schrijf je in voor een proefles, wie weet ben jij de nieuwe Top talent waar Nederland op zit te wachten!

INSCHRIJVEN HET GEHELE JAAR DOOR via:
info@golfacademykleiburg.nl
Tot Snel!

© Golfacademy Kleiburg