Selecteer een pagina

PGA-A Professionals:

Tammo Murris

Tammo S. Murris geboren op 24-11-1984 en begonnen met golfen in 1989 in Nigeria. Van 1996-2000 in de NGF-selecties gezeten en diverse golfopleiding zoals professional golfmanagement in het jaar 2005 in Californië, 2007 professional B en 2012 volwaardig PGA-A professional.

Recente werkervaring als tijdelijke headpro op de Koninklijke Haagsche en drie jaar als tweede professional op de Haagsche. Als speler zijnde een aantal baanrecords gehad en als leraar zijnde altijd een positieve bijdragen geleverd aan de club.

Mijn visie met betrekking tot golf is “hoe wij denken, is ook hoe wij bewegen”. Ik maak gebruik van actiontype gecombineerd met Myers-Briggs van Carl Jung. Als coach zijnde is het mijn taak uw golf doelstellingen te formuleren en te realiseren.

Ik heet jullie welkom op golfacademy Kleiburg,
Tot snel!

Derrick Ingram

Geboren en getogen in Amerika. Op jonge leeftijd ben ik in aanraking gekomen met de golfsport door mijn ouders.

Voor mij is het meer dan een sport of beroep, het is mijn levensstijl.

In Amerika heb ik de opleiding Professional Golf Managment gestudeerd aan de Ferris State University en een bachelor gehaald. Daarnaast heb ik de volledige A beroepsopleiding voldaan met de PGA of America. Het heeft mij gebracht naar gerespecteerde golfclubs in Michigan, Florida, Long Island New York en natuurlijk Nederland.

Al deze hoogtepunten hebben bijgedragen aan de manier waarop ik golf en les geef.

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op gebied van golfsport, aanbiedingen en nog veel meer. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Adres: 
Krabbeweg 9,
3231NB  Brielle

© Golfacademy Kleiburg